Boek een les

Boek je favoriete les

Ons boekingssysteem stelt u in staat om zelf een les in te boeken. Meld je aan voor de groepslessen via onderstaand lesrooster. Hiervoor kan je huidig introductie aanbieding, abonnement of leskaart gebruiken.

Als jij nieuw bent bij Studio BPE klik dan op jouw favorieten les om een account aan te maken bij Studio BPE. Via de tab shop kan jij een introductie aanbieding kopen. Voor alle mat lessen (Pilates, HIIT en Yoga) is dit de introductie aanbieding mat les. Voor de reformer lessen is dit de introductie aanbieding reformer les. Via de tab agenda kan jij je aanmelden voor twee of drie lessen in het lesrooster. Als jij nog vragen hebt of jij komt er niet uit, neem dan contact met ons op.

“Er staat een kwalitatief, creatief en levendig team klaar om u uit te dagen”

Aanmelden voor een Privé of Duo pilates les?

Wil jij je aanmelden voor een privé of duo les neem dan contact op met de studio, zodat wij samen kunnen kijken welke tijd het beste uitkomt.

Wij hanteren een annuleringsbeleid, waarbij je 24 uur voorafgaand van de les moet afmelden. Meld jij je volgens het beleid af, dan behoud jij je les, zo niet dan moeten wij helaas deze les van je leskaart afhalen.

Voor de mat lessen is een minimum van drie personen vereist en voor de reformer lessen is een minimum van 2 personen vereist. In het geval dat een les wordt geannuleerd ontvang je een melding via een pushbericht vanuit Pay n Plan. Bij het ontvangen van dit pushbericht behoud jij je les.