De studio

De studio

Studio BPE is een Pilates Studio en staat voor Balance (Bewust), Power (kracht) en Energy (Energie).

Met persoonlijke aandacht en heel veel plezier bouwen wij een sterk fysiek vertrouwen op, waardoor jij een beter balans opbouwt tussen jouw flexibiliteit en kracht. Hierdoor kan jij je fysieke mogelijkheden maximaal ontdekken!

Wij bieden het volgende aan;

  • Groepslessen op de mat
  • Privé/duo lessen op de Reformer

Door ons te richten op kleine groepslessen, privé en duo lessen staat persoonlijke aandacht, vertrouwen en kwaliteit voorop. In de studio nemen wij de tijd om jouw bewust te maken van de spieren in je lichaam, dit zorgt voor verbetering en vooruitgang.

 

Bonnie Pouw

De Studio is opgericht door Bonnie Pouw en zij is opgegroeid in Abcoude. Haar hele leven is zij al gepassioneerd van sport en daarom heeft zij gekozen om dagelijks bezig te kunnen zijn met haar visie:

 ‘’Mensen inspireren om te bewegen, waardoor zij middels Pilates beter in hun lichaam gaan zitten. Als mensen bewuster met hun lichaam omgaan, halen zij meer energie uit hun dagelijkse leven’’.

Deze visie combineert zij met haar behaalde opleidingen op het CIOS en de internationaal erkende STOTT Pilates methode. De kwaliteit in de lessen is een van de kernwaarden van Studio BPE. In de STOTT Pilates wordt er jaarlijks van je verwacht opleidingen en/of cursussen te blijven volgen, zodat de kwaliteit en ontwikkeling in de studio blijven gewaarborgd.

Tevens heeft Bonnie in het verleden bij de volgende sportscholen lesgegeven: PK Sport, Life and Kicking, David Lloyd, 365 Fitness en Axel Koenders.

 

Wil jij kennis maken met de lessen bij Studio BPE en de docent?

Je bent van harte welkom om het twee of drie keer te proberen met een Introductie aanbieding. Na deze lessen kun je goed bepalen of Studio BPE bij je past.   

LOCATIE & CONTACT

Hollandse kade 8 – Abcoude

info@studiobpe.nl

0614323375

VOLG ONS

Volg ons om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen

© Studio BPE 2020 – website door Studio Twentysomething