Rooster

Lesrooster

Studio BPE verzorgt verschillende groepslessen op de mat en reformer, elk van 45 tot 60 min. In de studio richten wij ons op kleine groepslessen, en staat persoonlijke aandacht, vertrouwen en kwaliteit voorop. Wij nemen de tijd om jouw bewust te maken van de spieren in je lichaam, dit zorgt voor verbetering en vooruitgang.

In de reformer pilates lessen staan wij maximaal 3 klanten toe en maximaal 10 klanten voor de groepslessen op de mat. Wij bieden ook op maat gemaakte privé en duo lessen en postuur analyses.

 

Meld je aan voor de groepslessen via onderstaand rooster. Hiervoor kan je huidig introductie aanbieding, abonnement of leskaart gebruiken. 

Wil jij je aanmelden voor een privé of duo les neem contact op met de studio, zodat wij samen kunnen kijken wat het beste uitkomt.

Wij hanteren een annuleringsbeleid, waarbij je 24 uur voorafgaand van de les moet afmelden. Meld jij je volgens het beleid af, dan behoud jij je les, zo niet dan moeten wij helaas deze les van je leskaart afhalen. 

Voor de mat lessen is een minimum van drie personen vereist en voor de reformer lessen is een minimum van 2 personen vereist. In het geval dat een les wordt geannuleerd ontvang je een melding via een pushbericht vanuit Pay n Plan. Bij het ontvangen van dit pushbericht behoud jij je les. 

“Er staat een kwalitatief, creatief en levendig team klaar om u uit te dagen”

Les aanbod

 

MAT LES

In deze lessen werken wij met verschillende materialen zoals de flexband, bal, fitness circle en foamroller.

De focus ligt op het trainen van de diepe spieren in je buik, rug, schouders en billen. De balans in je spieren zal langzaam gaan herstellen, waardoor je je sterker en soepeler gaat voelen in je eigen lichaam. De kracht, stabilisatie, coördinatie, mobilisatie, balans en uithoudingsvermogen zal ook flink uitgedaagd worden. Ook word je bewust van de spieren in je eigen lichaam, zodat je meer energie haalt in het dagelijks leven. 

In de mat lessen hebben wij drie variaties (Pilates Balance, Pilates Power en Pilates Energy). Onderstaand worden deze variaties uitgelegd.

REFORMER

De unieke pilates methode bestaat uit maar liefst meer dan 500 oefeningen wat het uitdagend en afwisselend maakt. De reformer werkt op spier, uithoudingsvermogen, kracht, tonus, verbeterde flexibiliteit en daagt de coördinatie en beheersing uit. De veren van het toestel geven weerstand, maar ook steun. 

 

Dit is een andere “total body workout”, dan op de mat. De les is een combinatie van precisie, controle, ademhaling en vloeiende bewegingen. Het indrukwekkende van deze les is dat het snel resultaat boekt. 

 

In de reformer lessen hebben wij drie variaties (Pilates Balance, Pilates Power en Pilates Energy). Onderstaand worden deze variaties uitgelegd.

PILATES POWER

In deze les worden de Pilates oefeningen in een snellere flow herhaald om het uithoudingsvermogen van de spieren uit te dagen. De oefeningen in deze les worden constant door elkaar heen gemixt, waardoor jou spieren elke les weer verrast worden en nooit stil staan in de ontwikkeling.

PILATES BALANCE

In deze les worden de Pilates oefeningen langzaam uitgevoerd, zodat je bewust bezig bent met je ademhaling en de uitvoering van de oefeningen. Hierdoor zorg je voor totale controle en balans.

PILATES ENERGY

In deze les worden de Pilates oefeningen ingezet als in een intervaltraining, waardoor je in een korte tijdsduur een intensieve inspanning oplevert. In deze les wordt er meer zuurstof dan normaal door je lichaam gepompt, wat je hart en longen versterken en de algehele kracht en uithoudingsvermogen (explosieve kracht).  Dit heeft een positieve invloed op het metabolisme en met name op de vetverbranding.

LOCATIE & CONTACT

Hollandse kade 8 – Abcoude

info@studiobpe.nl

0614323375

VOLG ONS

Volg ons om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen

© Studio BPE 2020 – website door Studio Twentysomething