Wat is pilates?

 Pilates is geschikt voor iedereen, van beginners tot professionele sporters.

Pilates is een samenspel van oefeningen tussen souplesse, kracht en concentratie, die elkaar vloeiend opvolgen. Je doet oefeningen waarbij jij je geest gebruikt om de spieren van je lichaam te controleren. Overbelaste spieren worden ontlast en verwaarloosde spieren worden geactiveerd. Tijdens de “Total bodyworkout”, ben je bewust en plezierig bezig met lichaam en geest! 

 

 

In deze fysieke en dynamische manier van bewegen, focus je op het krachtcentrum ook wel het Powerhouse genoemd, dit zijn de diepere spieren rondom de core van het lichaam (de buik, rug en bilspieren). Dit zorgt voor een sterkere core, plattere buik, betere houding en vermindering van pijn in de onderrug.

Geniet van deze fitness work-out, waar je een sterker, stabieler en soepeler lichaam ontwikkelt, zodat je meer energie uit het dagelijkse leven haalt.

Studio BPE

Studio BPE is een Pilates Studio en staat voor Balance (Bewust), Power (kracht) en Energy (Energie).

Met persoonlijke aandacht en heel veel plezier bouwen wij een sterk fysiek vertrouwen op, waardoor jij een beter balans opbouwt tussen jouw flexibiliteit en kracht. Hierdoor kan jij je fysieke mogelijkheden maximaal ontdekken!

Door ons te richten op kleine groepslessen, privé en duo lessen staat persoonlijke aandacht, vertrouwen en kwaliteit voorop. In de studio nemen wij de tijd om jouw bewust te maken van de spieren in je lichaam, dit zorgt voor verbetering en vooruitgang.

‘’Mensen inspireren om te bewegen, waardoor zij middels Pilates beter in hun lichaam gaan zitten. Als mensen bewuster met hun lichaam omgaan, halen zij meer energie uit hun dagelijkse leven’’.

Lees meer

Daag jezelf uit om je lichaam sterker en soepeler te maken!

 

Wil jij kennis maken met de lessen bij Studio BPE en de docent? Je bent van harte welkom om het twee of drie keer te proberen met een Introductie aanbieding. Na deze lessen kun je goed bepalen of Studio BPE bij je past.   

LOCATIE & CONTACT

Hollandse kade 8 – Abcoude

info@studiobpe.nl

0614323375

VOLG ONS

Volg ons om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen

© Studio BPE 2020 – website door Studio Twentysomething