Mensen inspireren om te bewegen, waardoor zij middels onze work-outs beter in hun lichaam gaan zitten. Als mensen bewuster met hun lichaam omgaan, halen zij meer energie uit het dagelijkse leven. 

 Vanuit deze visie is Studio BPE opgericht, waarbij de letters staan voor Balance (Bewustwording) Power (Kracht) en Energy (Energie). Deze kernwaarden vind je terug in de studio, waar iedereen persoonlijke aandacht krijgt en met heel veel plezier bouwen wij samen een sterk fysiek vertrouwen op in een gezonde en inspirerende omgeving.

 Als jij de studio binnenkomt, maak jij een praatje met andere members. De ruimte is een mooie en lichte studio ingericht met veel planten. Waarbij een hele fijn geur en muziek jou tegemoetkomt, die je meteen in een ontspannen sfeer brengt, dat jij je dag doet vergeten. Tijdens de lessen van onze gecertificeerde docenten zorgen zij dat jij heel erg bewust bezig bent met jouw lichaam en geest, waarbij ontwikkeling en vooruitgang wordt gecreëerd.

 De studio is opgericht begin 2020 vanuit een passie voor gezondheid en bewegen. Bonnie Pouw, de oprichter van Studio BPE, is haar hele leven al bezig met sport en zij heeft zich geprofessionaliseerd met de opleidingen sportinstructeur op het CIOS en de internationaal erkende STOTT Pilates methode. In de STOTT Pilates wordt er jaarlijks van je verwacht opleidingen en/of cursussen te blijven volgen, zodat de kwaliteit en de ontwikkeling in de studio blijft gewaarborgd.

 De Studio is zeker ontwikkeld! In het eerste jaar is de studio ontstaan vanuit een zolderkamer aan huis en na een jaar tijd zijn wij doorgeroeid naar een prachtige op zichzelf staande studio. Door ons te richten op kleine groepslessen, privé en duo lessen is er een open en fijne community ontstaan. Waarbij de persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat om zo mensen lekker in hun vel te laten zitten, en de passie over een bewuste body & mind connectie te delen. Iedere member pakt een momentje in de week om de fysieke mogelijkheden maximaal te ontdekken en de mobiliteit te verbeteren. Verliefd worden op bewegen is onvermijdelijk.

 Wij hopen hiermee onze sociale bijdrage te leveren om mensen te inspireren om te bewegen en gezond te leven.